Kindermassage

Kinderen van deze tijd krijgen dagelijks te maken met veel verschillende indrukken en nieuwe ervaringen. Op school, de BSO, met sporten, bij vriendjes en vriendinnetjes, maar ook via de televisie en computer. Dit terwijl hun ontwikkeling op hoog tempo plaatsvindt.

Kinderen zijn nog heel puur en staan open voor de omgeving. Zij vinden het vaak moeilijk om alle binnenkomende prikkels te filteren, te doseren en te verwerken. En zuigen informatie op als een spons. Vooral gevoelige, drukke en (hoog)sensitieve kinderen hebben hier moeite mee.

Om beter los te kunnen komen van alle indrukken, is het toepassen van kindermassage zeer effectief. De massage is erop gericht om indrukken en spanningen bij kinderen af te voeren. Om zo overprikkeling te verminderen en een natuurlijk herstel van de energiebalans in het lichaam te laten plaatsvinden. Het heeft een positief effect op het welzijn van jouw kind. Ze worden rustiger, ontspanner en kunnen beter slapen.

Ik maak tijdens de massage gebruik van heerlijke geurende warme olie en kruidenstempels. De kruiden hebben een aardende werking wat heel belangrijk is omdat hun energie niveau heel hoog is.

Voor meer info over massages www.diaroma.nl of 0610859046

Tijdsduur: 30 min
Prijs: € 20,-