Intuïtieve massage

Intuïtief masseren is aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden.

Intuïtieve massage is een massage vanuit het hart, vanuit je intuïtie.
Belangrijk hierbij is de liefdevolle aanraking. Hierdoor ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger.

De intenties van intuïtieve massage:
– helpen losmaken en afvoeren van vastzittende spanningen en afvalstoffen.
– met liefdevolle handen bevestigen en laten voelen:
“dit ben jij, je mag er zijn”.
– verbindingen maken. Helpen het lichaam weer als een te voelen.

Elke massage is weer een avontuur. Hij is wisselend stevig en licht, vlotte en trage bewegingen. Elke keer weer anders.
Alles afgestemd op diegene die gemasseerd wordt.

Een intuïtieve massage is een ontmoeting van mens tot mens.

Deze behandeling duurt  60 minuten.
Prijs: € 45,-

Japanse Gezichtsmassage

De Japanse Gezichtsmassage (Ko Bi Do) is een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage.
Naast de ontspannende werking van deze massage wordt de doorstroming
van de levensenergie (Ki) bevordert doordat we werken op de meridianen. Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering. De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger en zachter. Naast het gezicht worden ook nek en schouders gemasseerd.

Duur: 45 min
Prijs: € 30,-

Massage met een praatje

Massage met een praatje aan huis.*

Contact, aandacht en aanraking is voor ieder mens belangrijk. Met name tijdens het ouder worden lijken deze behoefte steeds minder plaats te vinden. Een zachte, liefdevolle aanraking kan veel rust, veiligheid en geborgenheid brengen.

Naar mate u ouder wordt, worden de spieren, over het algemeen, stijver. Hierdoor kan bewegen moeilijker worden.

Massage voor ouderen biedt de mogelijkheid om de spieren soepeler te houden en de flexibiliteit van het lichaam te blijven stimuleren. Daarnaast gaat massage verstijving tegen doordat het zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en de huid.

Er zijn diverse mogelijkheden: van een hand of voetmassage tot een schouder/nek of gezichtsmassage. Meerdere mogelijkheden mogelijk. De massage kan rechtop, zittend in een stoel of rolstoel gegeven worden, maar kan ook, voor mensen die bijvoorbeeld bedlegerig zijn, in bed worden toegepast.

Tijdsduur 30 – 60 minuten.
Prijs vanaf € 22,50

*in Someren, anders in overleg

Kindermassage

Kinderen van deze tijd krijgen dagelijks te maken met veel verschillende indrukken en nieuwe ervaringen. Op school, de BSO, met sporten, bij vriendjes en vriendinnetjes, maar ook via de televisie en computer. Dit terwijl hun ontwikkeling op hoog tempo plaatsvindt.

Kinderen zijn nog heel puur en staan open voor de omgeving. Zij vinden het vaak moeilijk om alle binnenkomende prikkels te filteren, te doseren en te verwerken. En zuigen informatie op als een spons. Vooral gevoelige, drukke en (hoog)sensitieve kinderen hebben hier moeite mee.

Om beter los te kunnen komen van alle indrukken, is het toepassen van kindermassage zeer effectief. De massage is erop gericht om indrukken en spanningen bij kinderen af te voeren. Om zo overprikkeling te verminderen en een natuurlijk herstel van de energiebalans in het lichaam te laten plaatsvinden. Het heeft een positief effect op het welzijn van jouw kind. Ze worden rustiger, ontspanner en kunnen beter slapen.

Ik maak tijdens de massage gebruik van heerlijke geurende warme olie en kruidenstempels. De kruiden hebben een aardende werking wat heel belangrijk is omdat hun energie niveau heel hoog is.

Tijdsduur: 30 min

Prijs: € 22,50

Hotstone Massage

Een hotstone massage waar we vanuit gevoel en intuïtie masseren en met natuurlijke stenen werken!

Bij de hotstone massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen. Deze worden op het lichaam geplaatst. De warmte geeft ontspanning en stimuleert de chakra’s. De stenen houden de warmte lang vast en geven de warmte langzaam af aan het lichaam. De lichaamstemperatuur stijgt, waardoor de stofwisseling verhoogt. Daarna wordt het lichaam gemasseerd met verwarmde olie en/of de warme stenen.

De massage duurt 75 minuten
Prijs: € 45,-

Zwangerschaps massage

Zwangerschapsmassage of massage in zijligging.

De zijligging is een weldadige positie om in gemasseerd te worden en geeft een diepe vorm van ontspanning. Een ideale positie voor zwangere vrouwen of voor mensen die om welke reden dan ook niet op hun buik kunnen liggen.

De massage duurt 45 minuten
Prijs: € 30,-